Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Een greep uit onze

Klanten

Hijnen Events heeft al voor talloze grotere en kleinere bedrijven een uitje mogen organiseren, hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand. 

NL Bubbel Voetbal
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Tim BackxTim Backx
16:46 10 Jul 22
Vandaag met 6 vrienden een rondje langs de Lek gereden op de E-Choppers. Heerlijk relaxed, het rijdt fantastisch! Marcel is enorm behulpzaam en kan je van allerlei tips, routes en leuke restaurants voorzien. Een aanrader!
Mieke ElgersmaMieke Elgersma
16:12 11 May 22
Lasergame gespeeld, in het bedrijfspand van mijn werk. Erg leuk. En realistisch(geweer most je steeds 'laden"). Materiaal wat gebruikt wordt ervoor prima, Instructeur vriendelijk en duidelijk. Prima ervaring. Aanrader als uitje voor bedrijf, vriendengroep of familie.
Jan Paul BeverwijkJan Paul Beverwijk
15:39 11 May 22
Een zeer geslaagde lasergame avond in onze bioscoop gehad! Eigenaar is flexibel en denkt graag mee om er unieke avond van te maken. Grandioos!
Rosaline van den BergRosaline van den Berg
11:35 11 May 22
NL bubbelvoetbal is geweldig! De activiteit levert hilarische situaties op. De service kan niet beter: zeer flexibel met brengen en halen van de ballen, het materiaal is van topkwaliteit, de begeleiding is perfect, het contact met het bedrijf is vlot en prettig. Een dikke vette aanrader!
Laura BrinkmanLaura Brinkman
20:15 07 May 21
Ik heb bij NLBubbelvoetbal voetbal bubbels gehuurd en ben er erg tevreden over. Voor de kinderen waren er kleine bubbels en de grote kregen een gewone. Het bedrijf reageerde snel op mijn vragen. De ballen kunnen tegen een stootje. We hebben genoten van de activiteit, het leidde tot veel hilariteit bij de hele groep. Erg geslaagd.
Sabina DuyvestijnSabina Duyvestijn
09:03 15 Oct 19
Wat een geweldige ervaring! NL lasergame is een erg flexibele organisatie. Vriendelijke mensen, goed bereikbaar en helder in de communicatie. Tijdstip en locatie kun je zelf bepalen. En de duur van het lasergamen, daar doen ze niet moeilijk over. ‘Als de kinderen het maar naar hun zin hebben’, zoals Marcel van NL lasergame dat zegt. De begeleiding van de kinderen is goed; met enthousiasme en deskundigheid. Ook wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur. Het busje van NL Lasergame mocht gebruikt worden voor opslag van eten/drinken en er mocht in geschuild worden tijdens de regen. De jarige job heeft zelfs een voetbal gekregen toen we moesten wachten op de taxi. Kortom, een geweldig leuk kinderfeestje heeft NL lasergame verzorgd met alles erop en eraan.
Lotte SteenbergenLotte Steenbergen
07:01 17 Jul 19
Voor ons bedrijfsuitje zouden we in een park Archery Tag gaan doen. Maar helaas kwam de regen met bakken uit de lucht vallen. Marcel kwam met verschillende opties en mogelijkheden. Hij had indoor locaties in de buurt gebeld of we daar niet terecht konden, helaas was dat ook niet het geval. Toen kwam hij met het idee dat we op onze eigen locatie ook konden lasergamen. Dit was uiteindelijk alsnog een groot succes!
js_loader
Scroll naar top