Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Originele teambuilding ideeën

Ben je het zat om het internet af te speuren naar originele ideeën voor jouw teamuitje? Op deze pagina vind je een schat aan unieke suggesties! Laat je verrassen door onze out-of-the box manieren om jullie teamgevoel te versterken.

Voordelen van originele bedrijfsuitjes

Versterken van het teamgevoel

Door originele spellen en opdrachten ontstaat een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid binnen het team.

Versterken onderling vertrouwen

Laat je teamleden situaties ervaren waarin ze moeten vertrouwen op elkaars kennis en kunnen.

Verbeteren communicatie

Groepsactiviteiten vragen om een heldere en open communicatie tussen collega’s. Dit is essentieel bij het stellen van doelen en het oplossen van problemen.

Bouwen aan een sterk team

Door gezamenlijk taken uit te voeren tijdens spellen en uitdagingen, ontwikkelen teamleden vaardigheden, zoals effectief delegeren en benutten van elkaars talenten.

Expeditie Robinson - Hijnen Events

teambuilding idee 1

expeditie robinson

Ben jij ook zo’n fan van het tv-programma Expeie Robinson? En denk je dat jij de uitdagingen veel beter zou aankunnen? Dit is je kans! Boek dit avontuur vandaag nog.

teambuilding idee 2

disc golf

Wie kan de disc met de minste worpen in de polehole krijgen? Ontdek diverse werptechnieken en misschien wordt jouw team wel de Tiger Woods van het Disc Golf! Boek Disc Golf hier.

Disc Golf - Hijnen Events

teambuilding idee 3

sumoworstelen

Dit uitje is een originele en hilarische teamwedstrijd. Hijs jezelf in het enorme pak en duw je tegenstanders uit de ring. Boek het hier.

Meer ideeën nodig?

Hijnen Events
5.0
Gebaseerd op 54 beoordelingen
powered by Google
wendelien roepkewendelien roepke
08:16 02 Jul 24
Bubble voetbal activiteit met jongens 10-12jr: echt een aanrader! Hele leuke begeleiding: vol energie en vrolijk. En alles goed voor elkaar volgens afspraak. Ook via mail prettig contact
Carolien van der SpekCarolien van der Spek
17:56 27 Jun 24
Voor een groots lasergame event tijdens de Sport en Feestweek in Landsmeer contact gezocht met Hijnen Events omdat wij iets specifieks wilden. Dit was ook nog nooit op deze manier door Hijnen gedaan, maar zij gingen graag de uitdaging aan. Op 2 velden tegelijk lasergamen zodat 12 teams een aantal rondes te spelen hadden. Altijd snelle antwoorden via de mail met duidelijke communicatie.Ter plekke prima begeleiding gekregen, waardoor het “lichtspel” een groot succes was!
LVK Roumayne SchepersLVK Roumayne Schepers
07:44 23 Jun 24
Voor het feestje van onze zoon (10 jr) hadden we dit jaar een bubbel voetbal feestje geboekt bij een andere partij. Deze zeiden 4 uur vooraf aan het feestje af. Enorm stressvol. We zijn meteen die ochtend op zoek gegaan naar een nieuwe partij die het ‘feestje kon redden’ en kwamen terecht bij Marcel. Geweldig hoe hij meteen aan het bellen ging om het feestje voor elkaar te krijgen! Uiteindelijk is hij zelf de auto in gestapt met al het materiaal voor bubbelvoetbal en boogschieten en was ruim op tijd van het feestje aanwezig.De materialen waren super. Goede kwaliteit. We kregen een korte uitleg en konden zelf aan de slag. En ‘s avonds werden alle bubbels weer opgehaald door een van de enthousiaste collega’s.De kids hebben echt genoten en vonden dit een van de leukste feestjes ooit!Wij willen Marcel en team bedanken dat ze last-minute met ons mee hebben gedacht en uiteindelijk ook gezorgd hebben dat het een onvergetelijk feestje werd voor de kinderen!Tot een volgende keer (dan weten we waar we moeten zijn voor een gegarandeerd leuk en goed verzorgd feestje) 🥳
Storm Aquapark LeidenStorm Aquapark Leiden
19:11 17 Jun 24
Via Marcel van Hijnen Events hebben we bubble voetbal ingehuurd als extra activiteit voor een dagprogramma van een schooluitje.Was echt super geslaagd, mooi op tijd, vriendelijk, hadden alles prima onder controle en aanpassingsvermogen was prima met een nat grasveld 😉 super bedankt en tot de volgende keer!
Joke van BraamJoke van Braam
20:14 22 May 24
Lasergamen in onze Albert Heijn winkel. Superleuk en goed georganiseerd. Wij waren erg enthousiast! Een echte aanrader!
Sharin DieriksSharin Dieriks
19:04 13 May 24
Voor de vrijgezellen van mijn beste vriendin, kwamen wij uit op bubbelvoetbal. Ondanks de hele warme temperaturen die dag hebben wij ons super vermaakt !We kregen een fijne begeleiding van Sebastiaan. Er werd voldoende variatie in het spel gestopt. Ook kregen we voldoende ademruimte en pauze om een slokje te drinken.Het was een fijne eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar,Ik raad het echt aan !Bedankt voor de fijne tijd !
Dyon VerkruijssenDyon Verkruijssen
17:29 04 Mar 24
Vanuit Korfbalvereniging Koveni zochten we een teamactiviteit waar we ons brein voor moesten gebruiken. De escape box is daar uitermate geschikt voor. Na een korte uitleg hadden we de ultieme escape room ervaring, maar dan in onze eigen kantine. Het perfecte teamuitje waarbij je in kleinere groepen competitief tegen andere teams speelt om als eerste de code te kraken!
Merel De GraafMerel De Graaf
08:48 16 Feb 24
Wat een geweldige ervaring! Met ons team van 30 man hebben we een lasergame spel gedaan op ons eigen kantoor. Hijnen events heeft echt geleverd. Super snel geregeld, ze denken mee en het contact met Marcel en Jorge was heel prettig. Wij gaan zeker vaker een activiteit afnemen bij Hijnen events. Bedankt mannen!
The RangerThe Ranger
11:24 05 Feb 24
Ik heb met mijn voetbalploeg van 11 jaar een hele leuke middag gehad. De ouders hebben ook mee mogen doen en dit was een onvergeetelijk middag. Betaalbaar, op tijd geregeld en klantvriendelijk! Zeker een aanrader en ik zal dit eventbureau onthouden voor de volgende keer.Netjes geregeld!
Carmel HoningsCarmel Honings
08:48 29 Jan 24
Top avond gehad bij ons op kantoor! Vanuit Hijnen Events hadden ze alles meegenomen om te lasergamen van guns tot aan geluid en laserlampen. Vriendelijk personeel en snel reactie op je aanvraag voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
Ruben van der ZaagRuben van der Zaag
20:39 18 Jan 24
We hebben een geweldige avond gehad. Beter dan dit had eigenlijk niet gekund. Professionele laserguns incl. rookmachine, camouflagenetten, lasereffecten, geluid en obstakels voor een goede prijs!
Raymond KuijerRaymond Kuijer
11:32 24 Nov 23
Geweldige teambuilding activiteit gehad door Hijnen Events! Gewoon op ons eigen kantoor met echte hersenkrakers van de Escape Box. Zeer vriendelijke begeleiding! Onze volgende teambuilding activiteiten laten we zeker weer door Hijnen Events organiseren!
Elisa MElisa M
15:57 18 Nov 23
Super dag! Met de studentenvereniging een competitie georganiseerd. Met 30 man een heerlijke dag gehad van lollige en fanatieke wedstrijdjes.Alles stond een uur van te voren klaar en uitleg was gegeven waar nodig. Achteraf werd het op tijd opgeruimd door de organisatie.Fijne communicatie, tips gekregen voor onder andere aantal veldjes en locatie.Super leuk! Raad het zeker aan!
Brendan KosterBrendan Koster
08:44 15 Nov 23
Begin van de maand heeft Kas (van Hijnen Events) voor de 2e keer onze parkeer kelder omgebouwd tot lasergame hal.Hiervoor werden diverse opblaas attributen en netten gebruikt, ook een rook machine en kleuren lampen werden gebruikt om de sfeer compleet te maken.Het was echt weer super gaaf en iedereen had het reuze naar de zin.Dank jullie wel en wij kijken uit naar volgend jaar!
Diede VreeswijkDiede Vreeswijk
16:53 08 Oct 23
Fijn bedrijf! Goed en snel contact! Ik heb bubbelvoetbal en archery attack geleend! Met brengen en ophalen was ideaal! Aanrader!
John HuizerJohn Huizer
19:22 29 Sep 23
Voor een personeelsuitje met mijn IT & Digital collega’s van de Efteling heeft Marcel van Hijnen Events een waanzinnige lasergame neergezet in ons eigen mooie park! Marcel heeft er met zijn professionaliteit en enorm aanstekelijke enthousiasme een echt feest van gemaakt. We kijken terug op een geweldige avond en hebben vreselijk gelachen en genoten van de fanatiek gespeelde rondes. Thanks, Marcel!
Sharon SalaSharon Sala
07:45 11 Sep 23
🌟⚡ Wat een geweldige ervaring! Onlangs hebben we de kans gehad om te lasergamen op onze eigen danslocatie, en het was absoluut top geregeld! ⚡🌟Het was niet alleen het lasergamen zelf dat ons enthousiast maakte, maar ook de ongelooflijke gastvrijheid en flexibiliteit van het team. 🙌Een bijzonder pluspunt was dat we twee extra personen gratis mochten laten deelnemen, zelfs nadat ze later waren aangesloten. Dit toont de ongelooflijke klantvriendelijkheid van dit bedrijf. 👏👏Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een leuke en goed georganiseerde activiteit. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring! 🎉🔫🕺💃
Jeanine MeulenJeanine Meulen
14:35 31 Aug 23
Wij (Zeeman textielsupers) zochten een origineel personeelsuitje voor onze regio.. Hierbij zijn wij uitgekomen bij Marcel van Hijnen Events. Hij heeft 't mogelijk gemaakt om een van onze filialen om te toveren tot een ware "warzone", waarbij goede collega's ineens tegenover elkaar kwamen te staan.. Met door hem meegebrachte muziek en verlichting en de adrenaline van 't spel, werd het een fantastische ervaring!!De communicatie vantevoren was helder en vriendelijk, de factuur was duidelijk en er waren geen verrassingen..De speluitleg was duidelijk en we hebben dusdanig genoten van die middag, dat we 't binnenkort weer over gaan doen..
Niels FlaterNiels Flater
18:39 03 Jul 23
Zeer aangeraden bedrijf!Fantastisch geregeld , leuke gast die het kwam opbouwen! Deed zelf mee. Paste goed in de groep! Zorgde ook voor afwisseling en leuke spelletjes!Aangezien het 30 graden was deden we elke keer 5 min spelen en veel drink pauzes.We hebben echt genoten als voetbalploeg.Snelle reactie op vragen, in 1 woord geweldig ! Zeker voor herhaling vatbaar.
js_loader
Scroll naar top