Hoenderhoeve 28

3992 XL Houten

+31628475187

Ook via whatsapp

info@hijnenevents.nl

Binnen 24 uur reactie.

Over ons

Hijnen Events is een jong, energiek evenementenbureau gespecialiseerd in uw uitje voor 10 – 500 personen. Met ruim 1.500 activiteiten op de teller zijn wij nog jong genoeg om vol energie te zitten en hebben wij toch al meer dan genoeg ervaring om ook van uw event een succes te maken!

Bubbel voetbal

Het begon allemaal in 2013, toen eigenaar Marcel Hijnen voor het eerst in aanraking kwam met de activiteit Bubbel Voetbal. Hij raakte direct enthousiast en enkele maanden later (in 2014) besloot hij om een bedrijf te starten en deze activiteit in Nederland aan te bieden.

Door de persoonlijke aanpak, snelle service en grote gedrevenheid om van elk event een succes te maken duurde het slechts enkele maanden voordat Hijnen Events meer werd dan alleen Bubbel Voetbal. In 2019 vieren wij ons 5-jarig jubileum, dat doen wij een aanbod van ruim 30 activiteiten en meer dan 10 man personeel op onze loonlijst.

Hijnen Events is een jong en energiek evenementenbureau die graag net een stapje verder gaat. Wij verlangen van ons personeel dat ze zó enthousiast zijn dat ze het liefst eigenlijk zelf mee zouden doen. Door dit grote enthousiasme en deze passie te combineren met goede organisatorische skills maken wij van elk event een groot succes; reken maar dat ons enthousiasme ook overslaat op uw personeel!

Na ruim 1.500 verzorgde activiteiten zijn wij nog lang niet verzadigd en zitten wij vol plannen om ons mooie bedrijf verder te laten groeien. Hopelijk mogen wij u hierbij binnenkort ook verwelkomen bij één van onze activiteiten.

Scroll naar top